Mono

Any de naixement: Gener 2007
Sexe: Mascle
Raça: Podenco
Mida: Mitjà

El Mono és un gos gran que va arribar al nostre refugi procedent d’una altra protectora. Allà no va tenir sort i ningú es va fixar en ell. És un gos molt divertit perquè és petit de tamany però ell es pensa que és gran. Amb altres gossos vol fer-se el fort, però amb les persones és extremadament carinyós. Tan aviat et veu, s’estira a terra panxa amunt perquè li rasquis la panxolina. Amb l’edat que té no volem que passi gaire més temps al refugi, si no amb una bona família que el pugui estimar.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2007
Sexo: Macho
Raza: Podenco 
Tamaño: Mediano

Mono es un perro que llegó a nuestro refugio procedente de otra protectora. Allí no tuvo surte y nadie se fijó en él. Es un perro muy divertido porque es pequeño de tamaño pero él se piensa que es grande. Con otros perros quiere hacerse el fuerte, pero con las personas es extremadamente cariñoso. Tan pronto te ve, se tumba en el suelo boca arriba para que le rasques la barriguita. Con la edad que tiene, no queremos que pase demasiado tiempo en el refugio, sino con una buena familia que lo pueda querer.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org