Nelson

Any de naixement: Abril 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

El Nelson va ser trobat pel carrer. És un gos amb molta energia perquè és jovenet. És alegre i divertit i gaudeix molt dels passejos. Necessita una família activa que pugui donar-li l’activitat que necessita i a la vegada una llar on ell es pugui sentir tranquil i segur. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Mayo 2007
Sexo: Macho
Raza: Mestizo 
Tamaño: Grande

Nelson fue encontrado por la calle. Es un perro con mucha energía porque es jovencito. Es alegre y divertido y disfruta mucho de los paseos. Necesita una familia activa que le pueda dar la actividad que necesita y a la vez, un hogar donde él se pueda sentir tranquilo y seguro. ¿Lo ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org