Angie

Any de naixement: Juny 2013
Sexe: Femella
Raça: Bóxer
Mida: Gran

 

L’Angie va ser trobada a Lliçà d’Amunt. És un encant de gossa! Una Bòxer que passeja molt bé, sempre està contenta i és molt juganera. Creiem que l’Angie havia tingut una família perquè és molt educada. No volem que el seu somriure s’apagui i per això necessitem trobar-li una família ben aviat! Vols ser tu la seva?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Junio 2013
Sexo: Hembra
Raza: Bóxer 
Tamaño: Grande

Angie fue encontrada en Lliçà d’Amunt. ¡Es un encanto de perrita! Una Bóxer que pasea muy bien, siempre está contenta y es muy juguetona. Creemos que Angie había tenido una familia porque es muy educada. No queremos que su sonrisa se apague y por eso necesitamos encontrarle una família bien pronto. ¿Quieres ser tú la suya?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org