Musa

 

Any de naixement: Gener 2012
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Musa va ser trobada amb els seus cadells per Bigues i Riells. Ràpidament van ser traslladats a la protectora i allà va poder alimentar-los i veure com creixien sans i forts. Finalment tots ells van ser adoptats, però la Musa no ha tingut la mateixa sort. És una gossa amb moltes pors i li costa confiar en la gent. Necessiten una família pacient, amb ganes de comprendre i estimar a aquesta petita. Vols ser tu la seva família definitiva?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Musa fue encontrada con sus cachorros por Bigues y Riells. Rápidamente fueron todos trasladados a la protectora y allí pudo alimentarlos y ver como crecían sanos y fuertes. Finalmente todos ellos fueron adoptados, pero Musa no ha tenido la misma suerte. Es una perrita con muchos miedos y le cuesta confiar en la gente. Necesita una familia paciente, con ganas de comprender y querer a esta pequeña. ¿Quieres ser tú su familia definitiva?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org