Rona

Any de naixement: Gener 2016
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Rona va ser trobada juntament amb la Mussa a Bigues i Riells. La Rona estava embarassada i va tenir cinc preciosos cadells que van poder gaudir de la seva mare fins que van ser prou grans per ser adoptats. Per desgràcia la Rona no va tenir la mateixa sort. Igual que la Mussa, també és una gossa tímida i insegura, que li costa obrir-se a la gent. La Rona és jove i li agrada molt jugar! Només necessita una família en la que confiar i ser feliç per sempre. Vols ser tu la seva oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2016
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Rona fue encontrada junto a Mussa en Bigues i Riells. Rona estaba embarazada y tuvo cinco preciosos cachorros que pudieron disfrutar de su madre hasta que fueron lo bastante grandes para ser adoptados. Pero por desgracia Rona no tuvo la misma suerte. Igual que Mussa, ella también es una perrita tímida e insegura, que le cuesta abrirse a la gente. Rona es joven ¡y le gusta mucho jugar! Sólo necesita una familia en la que confiar y ser feliz para siempre. ¿Quieres ser tú su oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org