Nuka

 

Any de naixement: Gener 2013
Sexe: Femella
Raça: Mestissa
Mida: Petita

La Nuka va arribar procedent d’una altra protectora. És una bona gossa però té algunes pors. Va arribar una mica coixa a causa d’una ferida a la pota que ja està pràcticament curada. La Nuka necessita una família en la que confiar i amb la que poder ser feliç per sempre. Vols donar una oportunitat a aquesta petita?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2013
Sexo: Hembra
Raza: Mestiza
Tamaño: Pequeña

Nuka llegó procedente de otra protectora. Es una perrita buena pero tiene algunos miedos. Llegó un poco coja debido a una herida en la pata que ya está prácticamente curada. Nuka necesita una familia en la que confiar y con la que poder ser feliz para siempre. ¿Quieres dar una oportunidad a esta pequeña?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org