Bertín

Any de naixement: Juliol 2016
Sexe: Mascle
Raça: Staffordshire Terrier Americà
Mida: Mitjà

El Bertín només té un any i el pobre ja s’ha vist sense casa. El vàrem recollir a Hospitalet i de moment ningú ha preguntat per ell. Un gos que va arribar amb por i desconfiança però de mica en mica, gràcies a la feina dels educadors, ara és un dels nostres gossos potencialment afectuosos. El Bertín es porta molt bé però alguns homes li fan una mica de por. Només li cal una mica de paciència i adaptació…segur que ja l’imagines a casa teva no? Doncs fes aquest somni realitat i dóna-li la llar que li falta!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Juliol 2016
Sexo: Macho
Raza: Staffordshire Terrier Americano
Tamaño: Mediano

Bertín sólo tiene un año y el pobre ya se ha visto sin casa. Lo recogimos en Hospitalet y de momento nadie ha preguntado por él. Un perro que llegó con miedo y desconfianza pero poco a poco, gracias al trabajo de los educadores, ahora es uno de nuestros perros potencialmente cariñosos. Bertín se porta muy bien pero algunos hombres le dan un poco de miedo. Sólo le falta un poco de paciencia y adaptación … ¿seguro que ya lo imaginas en tu casa no? ¡Pues haz este sueño realidad y dale el hogar que le falta!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org