Emi

 

Any de naixement: Juliol 2009
Sexe: Femella
Raça: Mestissa
Mida: Gran

La Emi és una gossa color crema que va ser trobada a Granollers. És bona amb les persones i amb altres gossos mascles. Una gossa tranquil·la i que passeja bé… diu que ja no vol passar ni un dia més tancada en una gàbia. Estaries disposat a fer-li un lloc a la teva família?
No ho dubtis més i vine a buscar-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Julio 2009
Sexo: Hembra
Raza: Mestiza
Tamaño: Grande

Emi es una perrita color crema que fue encontrada en Granollers. Es buena con las personas y con otros perros machos. Una perra tranquila y que pasea bien … dice que ya no quiere pasar ni un día más encerrada en una jaula. ¿Estarías dispuesto a hacerle un lugar en tu familia?
¡No lo dudes más y ven a buscarla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org