Gruñón

Any de naixement: Agost 2012
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquest pelut tan guapo és el Gruñón. Li vam posar aquest nom perquè va arribar molt enfadat amb la vida. Es va trobar al carrer i mai ningú l’ha reclamat. Inicialment no li va agradar gaire la vida del refugi, però ara s’ha adaptat molt bé i ha passat de ser un rondinaire a ser un gos amorós disposat a oblidar el passat i tenir una nova família a qui estimar. És divertit i molt afectuós. Com resistir-se a aquesta carona oi?
Doncs no esperis més i adopta al Gruñón!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Agosto 2012
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Este peludo tan guapo es Gruñón. Le pusimos ese nombre porque llegó muy enfadado con la vida. Fue encontrado en la calle y nunca nadie lo reclamó. Inicialmente no le gustó mucho la vida del refugio, pero ahora se ha adaptado muy bien y ha pasado de ser un gruñón a ser un perro amoroso dispuesto a olvidar el pasado y a encontrar una nueva familia a quien querer. Es divertido y muy cariñoso. ¿Como resistirse a esta carita verdad? ¡Pues no esperes más y adopta el Gruñón!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org