Sugus

Any de naixement: Juliol 2016
Sexe: Femella
Raça: Mestissa
Mida: Mitjana

Aquesta és la Sugus. Si si, és dolça com un sugus! La vàrem trobar ferida i sense forces però la recuperació ha estat espectacular. Una gossa que desprèn energia i ganes de viure. La Sugus només té un any i com podeu veure a les fotos, encara es recupera d’alguna de les seves ferides. Però les emocionals, les que més costen de sanar, ja les té curades.
Ara és hora de mirar endavant i buscar una llar on no permetin que torni a passar-li res dolent. Mereix ser feliç per sempre. Creus que pot encaixar amb la teva vida? La Sugus és un àngel, qui l’adopti ho sabrà de seguida.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Julio 2016
Sexo: Hembra
Raza: Mestiza
Tamaño: Mediana

Esta es Sugus. Sí sí, ¡es dulce como un sugus! La encontramos herida y sin fuerzas pero la recuperación ha sido espectacular. Una perrita que desprende energía y ganas de vivir. Sugus sólo tiene un año y como podéis ver en las fotos, aún se está recuperando de alguna de sus heridas. Pero las emocionales, las que más cuestan de sanar, ya las tiene curadas.
Ha llegado el momento de mirar hacia delante y buscarle un hogar donde no permitan que vuelva a pasarle nada malo. Merece ser feliz para siempre. ¿Crees que puede encajar con en vida? La Sugus es un ángel, quien la adopte lo sabrá enseguida.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org