Pointi

Any de naixement: Agost 2005
Sexe: Mascle
Raça: Pointer
Mida: Gran

El Pointer és un dels nostres vellets. Té més de 12 anys però es conserva molt bé. És un gos tranquil, sociable amb altres gossos i educat. Passeja molt bé sense estirar de la corretja. Necessitem una bona llar per ell. És molt dur veure’l sense família a la darrera etapa de la vida on més amor i atencions necessita.
Encara no has adoptat un gos sènior? Doncs no saps tot el que t’estàs perdent….

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Agosto 2005
Sexo: Macho
Raza: Pointer
Tamaño: Grande

Pointer es uno de nuestros viejitos. Tiene más de 12 años pero se conserva muy bien. Es un perro tranquilo, sociable con otros perros y educado. Pasea muy bien sin tirar de la correa. Necesitamos un buen hogar para él. Es muy duro verle sin familia en la última etapa de la vida donde más amor y atenciones necesita
¿Todavía no has adoptado un perro sénior? Pues no sabes lo que te estás perdiendo…

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org