Lucky

 

Any de naixement: Juliol 2014
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

El Lucky només té 3 anys. El vàrem trobar al carrer, molt espantat, extremadament prim i amb ferides per tot el cos. S’ha recuperat super bé i ens ha dit que ja està llest per trobar una família. Els seus amics adoptats li han dit que quan trobi una llar, serà el gos més estimat del món. I no podem fallar-li. És un sol de gos. El Lucky és afectuós, juganer i molt noble. No creus que seria el teu company ideal?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Julio 2014
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Lucky sólo tiene 3 años. Lo encontramos en la calle, muy asustado, extremadamente delgado y con heridas por todo el cuerpo. Se ha recuperado super bien y nos ha dicho que ya está listo para encontrar una familia. Sus amigos adoptados le han dicho que cuando encuentre un hogar, será el perro más querido del mundo. Y no podemos fallarle. Es un amor de perro. Lucky es cariñoso, juguetón y muy noble. ¿No crees que sería tu compañero ideal?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org