Aibi

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu (Tricolor)
Naixement: Maig 2016

Aquesta gateta es la nostra Aibi, una preciosa tiricolor molt joveneta i bona que no deixa indiferent a cap visitant de laa nostra gatera. Tot i això, la Aibi encara no ha tingut la sort de trobar una família que la faci oblidar la situació d’abandonament que va patir uns mesos enrrera.
Ella, igual que la resta d’habitants de la gatera, esperen cada dia a que arribi aquella persona que li retornarà la felicitat. Si estas pensant en ampliar la teva família, vine a conèixer-la, es un tresor que no mereix passar ni un dia més sense l’escalfor d’una llar.

 


 

Esta gatita es nuestra Aibi, una preciosa tricolor muy jovencita y buena que no deja indiferente a ningún visitante de nuestra gatera. Sin embargo, Aibi aún no ha tenido la suerte de encontrar una familia que le haga olvidar la situación de abandono que sufrió unos meses atrás.

Ella, al igual que el resto de habitantes de la gatera, esperan cada día a que llegue esa persona que le devolverá la felicidad. Si estas pensando en ampliar tu família, ven a conocerla, es un tesoro que no merece pasar ni un día más sin el calor de un hogar.

 

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777

aibi