Pepita

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu (Tricolor)
Naixement: Juny 2016

La Pepita es una joveneta plena d’energia i simpatia. Omple la gatera de moviment i diversió.Un cop passat el drama patit al ser abandonada, la Pepita ha deixat veure allò que realment es, una senyoreta una mica trapella i molt molt molt simpàtica.

De ben segur que qui es decideixi a adoptar a la Pepita omplirà casa seva d’alegria i ronrronejos. Vine a la nostra gatera a conèixer a la Pepita, un cop li passis la mà per sobre del llom no podràs marxar sense ella!!


 

Sexo: Hembra
Raza: Gato Común Europeo (Tricolor)
Nacimiento: Junio 2016

Pepita es una jovencita llena de energía y simpatía. Llena la gatera de movimiento y diversión.Un vez pasado el trauma sufrido como consequencia del abandono, Pepita ha dejado ver lo que realmente es, una señorita algo traviesa y muy muy muy simpática.

Seguro que quien se decida a adoptar a Pepita llenará su casa de alegría y ronrroneos. Ven a nuestra gatera a conocer a Pepita, una vez le pases la mano por encima del lomo ¡no podrás irte sin ella!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777