Sharma

Any de naixement: Març 2013
Sexe: Femella
Raça: Gos d’aigües
Mida: Mitjà

La Sharma és una gossa preciosa, bona amb persones i altres gossos. És carinyosa i passeja bé. Està acostumada a estar en família, doncs va venir al refugi perquè els antics propietaris ja no se’n podien fer càrrec. No volem que oblidi què és estar en una casa envoltada d’escalfor. Li dones una oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Marzo 2013
Sexo: Hembra
Raza: Perro de aguas
Tamaño: Mediano

Sharma es una perra preciosa, buena con personas y otros perros. Es cariñosa y pasea bien. Está acostumbrada a estar en familia, pues vino al refugio porque los antiguos propietarios no la podían cuidar más. No queremos que olvide qué es estar en una casa rodeada de calor. ¿Le das una oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org