Clay

Any de naixement: Juny 2016
Sexe: Mascle
Raça: Dogo argentí
Mida: Gran

En Clay és un gos fantàstic, dòcil, carinyós i passeja molt bé. No ha tingut una vida fàcil, tot i que ha sigut un gos molt estimat. És molt noble i bondadós. És molt net i està ben educat. Ara volem que en Clay torni a tenir una llar on pugui ser feliç. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Junio 2016
Sexo: Macho
Raza: Dogo argentino
Tamaño: Grande

Clay es un perro fantástico, dócil, cariñoso y pasea muy bien. No ha tenido una vida facil, aunque ha sido un perro muy querido. Es muy noble y bondadoso. Es muy limpio y está bien educado. Ahora queremos que Clay vuelva a tener un hogar donde pueda ser feliz. ¿Lo ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org