Lebron

Any de naixement: Maig 2017
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

En Lebron és un cadellot que el van trobar perdut. No entenem com ningú ha reclamat una coseta tan bonica com ell. És un gos molt simpàtic i molt bo amb altres gossos i amb persones. Li encanta jugar, com a tots els cadells, i sempre busca alguna “víctima” que li faci carícies.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Mayo 2017
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Lebron es un cachorro que lo encontraron perdido. No entendemos como nadie ha reclamado una cosita así de bonita. Es un perro muy simpático y muy bueno con otros perros y con personas. Le encanta jugar, como a todos los cachorros, y siempre busca alguna “víctima” que le de cariño,

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org