Ashi

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu (Tricolor)
Naixement: 2016

 

L’Ashi és la nineta del nostres ulls! Va arribar al centre fa aproximadament un mes i mig, la seva poteta dreta semblava morta, sense sensibilitat, mobilitat…. Les proves fetes no ens donaven bones notícies, i finalment la poteta de l’Ashi ha hagut d’amputar-se perquè era irrecuperable i només feia que donar-li problemes.
Tot i això, l’Ashi, des de que va arribar, s’ha mostrat com un gat súper afectiu, tot són mimos i moxaines, és l’alegria de l’infermeria!  Juga com un boig amb els seus compis, cada vegada que algú entra per la porta reclama mimitos com un boig, i quan l’agafes es desfà en ronrronejos.
Les seves necessitats ara ja no són les d’un gat normal, necessita una casa d’acollida, a millor encara, una família que l’adopti i on es pugui recuperar de la intervenció.


 

¡Ashi es el niño de nuestros ojos! Llegó al centro hace aproximadamente un mes y medio, su patita derecha parecía muerta, sin sensibilidad, movilidad…. Las pruebas hechas no nos daban buenas noticias, y finalmente la patita de la Ashi ha tenido que amputarse porque era irrecuperable y sólo hacía que darle problemas.
Aún así, Ashi, desde que llegó, se ha mostrado como un gato súper cariñoso, todo son mimos, es la alegría de la enfermería! Juega como un loco con sus compis, cada vez que alguien entra por la puerta reclama mimitos como un loco, y cuando lo coges se deshace en ronrroneos.
Sus necesidades ahora ya no son las de un gato normal, necesita una casa de acogida, o mejor todavía, una familia que lo adopte y donde se pueda recuperarse de la intervención.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777