Bus

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement: Abril 2017

El Bus és un dels nostres petits de gaterita. Un peque molt trapella, simpàtic i divertit. Es un jovenet de aproximadament 5 mesets, al que li encanta jugar, brincar i com no… rebre mimos i moxaines!
Qui s’emporti aquest petit s’emporta un tresor, tots els cuidadors estàn enamorats del Bus! Si estàs pensant en augmentar la família, el Bus es un candidat ideal, estem segurs de que qui se l’emporti el gaudirà moltíssim!


 

Bus es uno de nuestros pequeños de gaterita. Un peque muy travieso, simpático y divertido. Es un jovencito de aproximadamente 5 mesecitos, al que le encanta jugar, brincar y como no … ¡recibir mimos y carícias!
Quien lleve a este pequeño lleva un tesoro, ¡todos los cuidadores están enamorados de Bus! Si estas pensando en aumentar la familia, Bus es un candidato ideal, estamos seguros de que quien se lo lleve lo disfrutará muchísimo.

 

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777

 

Bua