Pio

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu (Tricolor)
Naixement: Gener 2015

La Pio és tot elegància. Potser la tricolor més majestuosa de la gatera. La seva adaptació al refugi no ha estat fàcil, mai és fàcil per a un gat que ha tingut una família i de sobte s’ha vist abandonada.
Ara, els dies de tristessa ja han passat, i la Pio s’ha convertit en una gata dolça i encantadora que sempre et ve a veure quan arribes a la gatera.
La Pio sommia cada dia amb una nova vida, amb una família que no la torni a abandonar mai més, un raconet còmode on passar les hores acompanyada d’algú que la cuidi i l’estimi com ella realment es mereix.
Si vens a la nostra gatera, busca a la Pio, ven segur que la distingeixes de seguida prenent el Sol en un dels seus cabassets preferits!


 

Pio es toda elegancia. Tal vez la tricolor más majestuosa de la gatera. Su adaptación al refugio no ha sido fácil, nunca es fácil para un gato que ha tenido una familia y de repente ha sido abandonado.
Ahora, los días de tristeza ya han pasado, y Pio se ha convertido en una dulce y adorable gata que siempre te recibe cuando llegas a la gatera.
Pio sueña todos los días con una nueva vida, con una familia que no la vuelva a abandonar, un lugar cómodo donde pasar las horas acompañada por alguien que la cuide y la ame como ella realmente merece.
Si vienes a nuestra gatera, buscando a Pio, ¡seguro que la encuentras tomando el Sol en una de sus camitas favoritas!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777