Bubba

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement:  2016

 

A la Buba l’abandonament li ha passat factura. Des del primer moment que va arribar al nostre centre s’ha mostrat com una gateta molt carinyosa i bona, però molt espantada i sense saber perquè de la nit al dia ho perdia tot.
Els gats pateixen l’abandonament d’una manera desmesurada, molts d’ells cauen malalts i els hi costa molt recuperar-se d’un cop tan dur. El cas de la Buba és un d’aquests.
Ara, ja en procés de recuperació, necessita una família on acabar de guanyar pes i tornar a ser la gata preciosa que un dia va ser. Si vols ampliar la teva família, vine a conèixer a la Buba, ben segur que no t’enpenediràs!


 

A Buba el abandono le ha pasado factura. Desde el primer momento que llegó a nuestro centro se ha mostrado como una gatita muy cariñosa y buena, pero muy asustada y sin saber porque de la noche a la mañana lo había perdido todo.
Los gatos sufren el abandono de una manera desmesurada, muchos de ellos caen enfermos y les cuesta mucho recuperarse de un golpe tan duro. El caso de Buba es uno de estos.
Ahora, ya en proceso de recuperación, necesita una familia donde acabar de ganar peso para volver a ser la gata preciosa que un día fue. Si quieres ampliar tu familia, ven a conocer a Buba, ¡seguro que no te arrepentirás!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777