Feri

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement:  Agost 2016

El Feri va arribar a nosaltres de mans de la cuidadora de una colonia de gats de carrer. Venia amb una terrible otitis que li provocaba unes molesties enormes i a mesura que es va anar refent, vam poder veure que és un gat agraït, afectuós i molt sociable, el que ens fa pensar que segurament abans hauria tingut una família.
El Feri es un gat jove, calculem que aproximadament te un anyet.
La vida al carrer li ha passat factura, i ha estat diagnosticat d’inmunodeficiència felina. Però això no es impediment per a fer una vida totalment normal, la seva malaltia no es un problema, i de fet, es un gat fort i sa.
No voldríem que per ser positiu a inmunodeficiència, estiguès sentenciat a passar tota la seva vida al refugi, ja que por portar una vida 100% normal.
Si teniu dubtes, veniu i parleu amb nosaltres, us explicarem que vol dir aquesta malaltia que sentencia a molts animals de manera injusta a no trobar mai una família.


 

Feri llegó a nosotros a través de la cuidadora de una colonia de gatos de calle. Venía con una terrible otitis que le provocaba unas molestias enormes y a medida que se fue rehaciendo, pudimos ver que es un gato agradecido, cariñoso y muy sociable, lo que nos hace pensar que seguramente antes habría tenido una familia.
El Feri es un gato joven, de un año de vida aproximadamente.
La vida en la calle le ha pasado factura, y ha sido diagnosticado de inmunodeficiencia  felina. Pero esto no es impedimento para hacer una vida totalmente normal, su enfermedad no es un problema, y de hecho, es un gato fuerte y sano.
No querríamos que al ser positivo en inmunodeficiencia, estuviera sentenciado a pasar toda su vida en el refugio, puesto que puede llevar una vida 100% normal.
Si tenéis dudas, venid al centro y hablad con nosotros, os explicaremos más sobre esta enfermedad que sentencia a muchos animales de manera injusta a no encontrar nunca una familia.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777