Dalia

 

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement:  Octubre 2015

El dia que vam recollir a la Dalia va ser un dia ple d’emocions. La vam rescatar en un avançat estat de gestació, tant que de camí a la prote van néixer els seus 4 fillets.
Els primers dies no van ser fàcils per a ella, estava molt estressada i nosaltres patíem amb ella, però per sort una família la va acollir per a què pogués criar als seus bebés en un entorn controlat i tranquil.
Els seus gatets van estar tots adoptats, però ella no va tenir la mateixa sort i va haver de tornar al refugi.
A la gatera s’estressa bastant, tot i ser una gata molt bona i carinyosa, es mostra en estat d’alerta constant. És per això, que us demanem ajuda per a trobar una família definitiva per a la Dalia. Ben segur que la família que l’adopti s’emporta un regal!


El día que recogimos a Dalia fue un día lleno de emociones. La rescatamos en un avanzado estado de gestación, tanto que de camino a la prote nacieron sus 4 hijitos.
Los primeros días no fueron fáciles para ella, estaba muy estresada y nosotros sufríamos con ella, pero por suerte una familia la acogió para qué pudiera criar a sus bebés en un entorno controlado y tranquilo.
Sus gatitos estuvieron todos adoptados, pero ella no tuvo la misma suerte y tuvo que volver al refugio.
En la gatera se estresa bastante, a pesar de ser una gata muy buena y cariñosa, se muestra en estado de alerta constante. Es por eso, que os pedimos ayuda para encontrar una familia definitiva para la Dalia. ¡Bien seguro que la familia que la adopte se lleva un regalo!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777

Dalia