Rossi

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement:  Maig 2016

Si hi ha una gata simpàtica i trempada a la nostra gatera, aquesta és la Rossi!
Una gateta jove, molt eixerida, que reclama atenció constant i que difícilment passarà desapercebuda.
La vida al carrer li ha jugat a la Rossi una mala passada. Va arribar molt constipada i va donar resultat positiu al test d’immunodeficiència felina.
Això no és problema per la Rossi, ella viurà segurament tota la seva vida sense problemes, però l’etiqueta de POSITIVA farà que tingui poques possibilitats de trobar una família.

Us convidem a que us informeu! Podeu venir a conèixer a la Rossi i parlar amb els nostres veterinaris sobre la immunodeficència, veureu que els positius són també gats sans. No volem que la Rossi estigui sentenciada a passar la resta de la seva vida a la gatera, ella es mereix una llar i una família que l’estimi i la cuidi!


 

Si hay una gata amigable y simpática en nuestra en nuestra gatera, esta es Rossi!
Una gatita joven, muy espabilada, que reclama atención constante y que es imposible que pase desapercibida.
La vida en la calle le ha jugado una mala pasada, llegó muy resfriada y dio resultados positivos en la prueba de inmunodeficiencia felina.
Esto no es un problema para Rossi, ella seguramente viva toda su vida sin problemas, pero la etiqueta de positiva hará que tenga más dificultades para encontrar una familia.

Te invitamos a que te informes, puedes venir a conocer Rossi y hablar con nuestros veterinarios sobre la inmunodeficencia, verás que los gatos positivos también son gatos sanos. No queremos que Rossi sea sentenciada a pasar el resto de su vida en la gatera, ¡se merece un hogar y una familia que la considere y se haga cargo de ella!

 

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777