Andrés

Any de naixement: Maig 2014
Sexe: Mascle
Raça: Labrador Retriever
Mida: Gran

L’Andrés és un gos increïble. És carinyós i sociable amb persones i gossos. D’aquells que es fan estimar ben ràpid. La seva carona parla per si sola. Té una mirada molt transparent. Està en un lloc estrany per ell, tot i que mica en mica s’hi va acostumant. És molt net i no li agrada gaire fer les seves necessitats dins la gàbia. Segurament és perquè està acostumat a estar en una casa… Ajuda’l a ser feliç!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Mayo 2016
Sexo: Macho
Raza: Labrador Retriever
Tamaño: Grande

Andrés es un perro increíble. Es cariñoso y sociable con personas y perros. De esos que se hacen querer rápido. Su carita habla por si sola. Tiene una mirada muy transparente. Está en un sitio muy extraño para él, aunque poco a poco se va acostumbrando. Es muy limpio y no le gusta hacer sus necesidades dentro de la jaula. Seguramente es porque está acostumbrado a estar en una casa… ¡Ayúdalo a ser feliz!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org