Garfield

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement:  Juliol 2016

El Garfield és un gat 10 que només té 1 any i no sap que fa al refugi. És molt tranquil, li agraden els mimos i jugar amb la Maria i la Rossi. Ha arribat fa poc i no volem que s’hi quedi més temps perquè una casa és el lloc que necessita per sentir-se bé i estimat.
El Garfield va donar positiu a immunodeficiència i aquesta sempre és la por més gran que tenim davant dels adoptants: que l’etiqueta de “positiu” faci que tingui menys possibilitats de trobar una família. Però el Garfield és un gat que està perfectament i pot fer vida normal. Us convidem a informar-vos i a conèixer el Garfield: estem a la vostra disposició per parlar sobre l’immunodeficiència i aclarir dubtes.
No podem deixar que aquesta preciositat visqui en la protectora per culpa d’una etiqueta.
El Garfield és com els altres gats i et sorprendrà lo llest i bo que és. Dóna-li la llar que es mereix.


Garfield es un gato 10 que sólo tiene 1 año y no sabe porque está en el refugio. Es muy tranquilo, le gustan los mimos y jugar con Maria y Rossi. Ha llegado hace poco y no queremos que se quede mucho tiempo más. Una casa es el lugar que necesita.

Garfield dió positivo en inmunodeficiencia y este es siempre el miedo más grande que tenemos ante los adoptantes: que la etiqueta de “positivo” haga que tenga menos posibilidades de encontrar una familia. Pero Garfield es un gato que está perfectamente y que puede hacer vida normal. Os invitamos a informaros y a conocer Garfield: estamos a vuestra disposición para hablar sobre la inmunodeficiencia y aclarar dudas.
No podemos dejar que esta preciosidad viva en la protectora por culpa de una etiqueta.
Garfield es como los otros gatos y te sorprenderá lo listo y bueno que es. ¡Dale el hogar que se merece!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777