Álvaro

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu 
Naixement:  Març 2017

L’Alvarito tan sols tenia tres mesos quan el van trobar abandonat a prop d’un supermercat. És un petitó molt sociable i juganer, li agrada molt estar amb els altres mixis del refugi i passar-se el dia jugant. Però com sempre diem, el refugi no és lloc per cap gatet que necessiti tenir estímuls i afecte.

L’Alvaro ha passat un temps amb nosaltres, però ha decidit que ja és l’hora de marxar i de trobar el seu lloc. Sigues responsable: dóna a l’Alvarito la llar que es mereix. Un petit tan bonic no mereix tornar a patir l’abandonament.


Alvarito tan sólo tenía tres meses cuando lo encontraron abandonado cerca de un supermercado. Es un pequeñín muy sociable y juguetón, le gusta mucho estar con los otros gatitos del refugio y pasarse el día jugando. Pero como siempre decimos, el refugio no es lugar para ningún gatito que necesite tener estímulos y afecto.

Álvaro ha pasado un tiempo con nosotros, pero ha decidido que ya es hora de marcharse y encontrar su lugar. Sé responsable: da a Alvarito el hogar que se merece. Un minino tan bonito no merece volver a sufrir el abandono.