Mariano

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu

Naixement:  01/01/2012

El Mariano és un “guaperas”, però comença a estar cansat de viure en la gàbia.

El van trobar pels carrers de Granollers, bo i dòcil es va deixar agafar sense problemes, com si fos un gat de casa. Porta molt poc temps amb nosaltres i s’està adaptant, tot i que encara no ha conegut els altres habitants de la gatera. El nostre desig és que sigui adoptat abans que arribi aquest moment, ja que han passat tan sols poques setmanes i ja mereix conèixer una llar definitiva.
És un gat adult i afectuós, sap que com una família no hi ha res i per això miola demanant una llar per sempre. Vols ser tu la seva llar?


 

Mariano es un “guaperas”, pero empieza a estar cansado de vivir en la jaula.

Lo encontraron por las calles de Granollers, bueno y dócil se dejó coger sin problemas, como si fuera un gato de casa. Lleva muy poco tiempo con nosotros y se está adaptando, a pesar de que todavía no ha conocido los otros habitantes de la gatera.
Nuestro deseo es que sea adoptado antes de que llegue este momento, puesto que han pasado sólo pocas semanas y ya merece conocer un hogar definitivo.

Es un gato adulto y cariñoso, sabe que como una familia no hay nada y por eso maulla pidiendo un hogar para siempre. ¿Quieres ser tú su hogar?

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777