Missy

El Missy és un gat preciós, que encara no entén per què està a la protectora. No li agrada gaire estar allà perquè és un “coqueto” i s’estimaria més que tots els mimos fossin només per a ell. Però estem convençuts de que marxarà ràpidament perquè és encantador i finalment podrà rebre totes les carícies de la mà de la seva estimada família. 

Si véns a la gatera i li fas uns mimos… ja te l’hauràs guanyat! 


Missy es un gato precioso, que aún no entiende por qué está en la protectora. No le gusta mucho estar allí porque es un “coqueto” y preferiría que todos los mimos fueran solo para él. Pero estamos convencidos que se irá rápidamente porque es encantador y finalmente podrá recibir todas las caricias de su querida família. 

Si vienes a la gatera y le haces unos mimos… ¡ya te lo habrás ganado!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777