Saphira

 

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu

Naixement:  Abril 2016

La Saphira la van trobar a una colònia de Montmeló i en veure que era tan bona i sociable vam entendre de seguida que era una gata de casa. La Saphira és una gata jove i molt dolça, li fa de mamà als petits que arriben al refugi i li encanta jugar amb ells.
Ara que està recuperada i en perfecta forma, pot ser adoptada per qualsevol família que li vulgui regalar la felicitat. La Saphira està preparada i plena d’energia per la llar que decideixi obrir-li les portes i el seu cor.


 

A Saphira la encontraron a una colonia de Montmeló, pero al ver que era tan buena y sociable entendimos enseguida que era una gata de casa. Saphira es una gata joven y muy dulce, le hace de mamá a los pequeños que llegan al refugio y le encanta jugar con ellos. 
Ahora que está recuperada y en perfecta forma, puede ser adoptada por cualquier familia que le quiera regalar la felicidad.  Saphira está preparada y llena de energía para vivir dentro del el hogar que decida abrirle las puertas y su corazón.