July

 

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: 14/07/2014

La July és una lluitadora; va arribar amb la June i les dues no ho van passar bé quan van arribar al refugi. Van deixar de menjar degut a l’estrès de l’abandonament… Els gats són molt sensibles i molts ho passen fatal, fins al punt de deixar de menjar. Però per sort i gràcies a les cures del centre, la July s’ha recuperat perfectament i més de pressa que la June, i ja està llesta per trobar una família.

És una gata que necessita el contacte amb les persones, li agrada sentir-se estimada i seria fantàstic que pogués marxar adoptada.


 

July es una luchadora; llegó con June y las dos no lo pasaron bien cuando llegaron al refugio. Dejaron de comer debido al estrés del abandono… Los gatos son muy sensibles y muchos lo pasan fatal hasta el punto de dejar de comer. Pero por suerte y gracias a las curas del centro, July se ha recuperado perfectamente y más deprisa que June, y ya está lista para encontrar una familia.

Es una gata que necesita el contacto con las personas, le gusta sentirse querida y sería fantástico que pudiera ser adoptada.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777