Alfa

Any de naixement: Setembre 2015
Sexe: Mascle
Raça: Pastor alemany
Mida: Gran

Alfa és un gos d’aquells que et roben el cor. Simpàtic, energètic i molt vital. És un gos que necessita exercici físic diari. Als passejos tiba una mica la corretja al principi, perquè surt amb una mica d’estrés de la gàbia, però després es va relaxant i gaudeix del passeig. És molt carinyós amb les persones. És un gos que en una casa es convertirà en el gos perfecte!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Septiembre 2015
Sexo: Macho
Raza: Pastor alemán
Tamaño: Grande

Alfa es un perro de aquellos que te roban el corazón. Simpático, energético y muy vital. Es un perro que necesita ejercicio físico diario. En los paseos tira un poquito de la correa, porque sale con un poco de estrés de la jaula, pero después se va relajando y disfruta del paseo. Es muy cariñoso con las personas. Es un perro que en una casa se convertirá en el perro perfecto.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org