Sanna

Any de naixement: Febrer 2016
Sexe: Femella
Raça: Podenco
Mida: Mitjà

La Sanna és una gossa jove i molt bonica però té molta por. Per poder-la tocar cal una aproximació lenta i una mica de paciència. Una gosseta amb un gran cor que demana temps i amor. Conviu bé amb altres gossos però encara costa que surti a passejar amb els nostres voluntaris … un pelut molt noble que mica en mica va agafant confiança. Creiem que milloraria molt si pogués trobar una llar que li dones amor i confiança.

T’animes a donar-li una oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Febrero 2014
Sexo: Hembra
Raza: Podenco
Tamaño: Medio

Sanna es una perra joven y muy bonita pero tiene mucho miedo. Para poderla tocar hace falta una aproximación lenta y un poco de paciencia. Una perrita con un gran corazón que pide tiempo y amor. Convive bien con otros perros pero todavía cuesta que salga a pasear con nuestros voluntarios … un peludo muy noble que poco a poco va cogiendo confianza. Creemos que mejoraría mucho si pudiera encontrar un hogar que le transmitiera amor y confianza.

¿Te animas a darle una oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org