Chaplin

Chaplin

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  Abril 2017

El Charlie i el Chaplin van arribar junts amb només 3 mesos: el Charlie va trobar una casa que l’estima, però el Chaplin no va tenir tanta sort. És un gat dolç i afectuós que vol trobar una família que el cuidi, com el seu germanet. Quan vas a visitar els més petits del refugi, sempre busca una mà amiga que li faci alguna carícia. És molt agraït i creiem que el que li falta és una llar on poder viure com qualsevol petit de casa: entre joguines i petons.

El Chaplin t’espera!


 

Charlie y Chaplin llegaron juntos con sólo 3 meses: Charlie encontró una casa que le quiere, pero Chaplin no tuvo tanta suerte. Es un gato dulce y afectuoso que quiere encontrar una familia que lo cuide, como a su hermanito. Cuando vas a visitar a los más pequeños del refugio, siempre busca una mano amiga que le haga alguna caricia. Es muy agradecido y creemos que lo que le falta es un hogar donde pueda vivir como cualquier pequeño de casa: entre juguetes y besos.

¡Chaplin te espera!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777