Toshio (reservat)

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  12/08/2011

 

El Toshio és un gat preciós que ha sabut superar una situació bastant dura. Com molts gats, va passar pitjor que altres l’arribada al refugi. Junt amb les seves companyes, la Rosetta i la Aika, no va acceptar gaire bé el nou entorn i va decidir deixar de menjar.

Però el Toshio és un lluitador, ha superat aquesta situació extrema i ara té més ganes que mai de trobar una família que l’estimi per sempre.

No volem que passi més estrès. Necessitem que trobi una llar definitiva com més aviat millor. També les seves companyes necessiten una família, així que si vols ampliar la teva, els pots adoptar junts!

Anima’t a conèixer aquesta preciositat. T’ho agrairà per sempre.


 

Toshio es un gato precioso que ha sabido superar una situación bastante dura. Como muchos gatos, pasó peor que otros la llegada al refugio. Junto con sus compañeras, Rosetta y Aika, no aceptó muy bien el nuevo entorno y decidió dejar de comer.

Pero Toshio es un luchador, ha superado esta situación extrema y ahora tiene más ganas que nunca de encontrar una familia que lo quiera para siempre.

No queremos que pase más estrés. Necesitamos que encuentre un hogar definitivo cuanto antes mejor. También sus compañeras necesitan una familia, así que si quieres ampliar la tuya, ¡los puedes adoptar juntos!

Anímate a conocer esta preciosidad. Te lo agradecerá para toda la vida.
Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777