Sandía

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: Novembre 2016

La Sandía és una mixeta de només un any, molt maca i eixerida. La van trobar a finals del mes d’agost i des de llavors que ningú l’ha reclamat. Mica en mica es va acostant el fred i no volem que passi l’hivern en el refugi. És una gateta molt mansa i afectuosa. Quan estàs en gatera, s’apropa curiosa per mirar el que estàs fent. És molt discreta i tranquil·la.

La Sandía és una joveneta que té tota la vida davant i això estem segurs de que una adopció responsable li canviarà la vida. I a tu també! Tant si tens altres gats, com si no en tens, la Sandía és una mixeta perfecta per qualsevol llar.Sandía es una gatita de tan sólo un año, muy guapa y vivaracha. La encontraron a finales del mes de agosto y desde entonces nadie la ha reclamado. Poco a poco se va acercando el frío y no queremos que pase el invierno en el refugio. Es una gatita muy mansa y cariñosa. Cuando estás en la gatera, se acerca curiosa para mirar lo que estás haciendo. Es muy discreta y tranquila.

Sandía es una jovencita que tiene toda la vida por delante y por eso estamos seguros de que una adopción responsable le cambiará la vida. ¡Y a tí también! Tanto si tienes otros gatos, como si no tienes, Sandía es una gatita perfecta para cualquier hogar.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777