Lucas

Any de naixement: Setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Cocker
Mida: Mitjà

El Lucas és un gos molt jove que va ser trobat a Santa Maria de Palautordera i des de llavors que ningú l’ha reclamat. És un gos acostumat a viure en família que passeja molt bé i és sociable amb altres gossos. Fins i tot sap asseure’s i donar la pota! 

Al refugi no acaba de trobar el seu lloc. Necessita una llar i algú disposat a cuidar-lo com mereix. Algú a qui donar tot l’amor que ara guarda pacientment. Estem segurs que aviat arribarà la teva oportunitat Lucas.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Septiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Cocker
Tamaño: Mediano

Lucas es un perro muy joven que fue encontrado en Santa Maria de Palautordera y desde entonces que nadie lo ha reclamado. Es un perro acostumbrado a vivir en familia que pasea muy bien y es sociable con otros perros. ¡Incluso sabe sentarse y dar la pata! 

En el refugio no acaba de encontrar su lugar. Necesita un hogar y alguien dispuesto a cuidarlo cómo merece. Alguien a quién dar todo el amor que él guarda. Estamos seguros que pronto llegará tu oportunidad Lucas.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org