Rubi

Any de naixement: Maig 2007
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

El Rubi va arribar amb l’Álvaro i el seu inseparable company Vieji. Els tres formaven part del projecte 43, un decomís d’un cas de síndrome de Noé. Com us podeu imaginar, venien de passar anys en unes condicions molt dolentes. El Rubi és el més poruc dels tres, encara li falta agafar una mica de confiança. Tot i això, surt a passejar i és sociable amb altres gossos. Un pelut noble i bo al que ens estimem molt. 

El Rubi i els seus companys necessiten el que és conèixer una família. L’adopció d’un gos vellet sempre és més complicada però no perdem l’esperança. Aquest angelet mereix l’escalfor d’una llar.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Maig 2007
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Rubi llegó con Álvaro y su inseparable compañero Vieji. Los tres formaban parte del proyecto 43, un decomiso de un caso de síndrome de Noé. Cómo os podéis imaginar, venían de pasar años en unas condiciones muy malas. Rubi es el más miedoso de los tres, todavía le falta coger un poco de confianza. Aún y así, sale a pasear y es sociable con otros perros. Un peludo noble y bueno al que queremos mucho. 

Rubi y sus compañeros necesitan conocer una familia que les cambie la vida. La adopción de un perro viejecito siempre es más complicada pero no perdemos la esperanza. Este angelito merece el calor de un hogar.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org