Vieji

Any de naixement: Maig 2007
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Vieji és la companya inseparable del Rubi i l’Alvaro. Els tres són del Projecte 43, un rescat d’un síndrome de Noé on vivien en unes condicions molt dolentes. La Vieji és una mica poruga, però quan agafa confiança, de seguida mostra la gossa carinyosa que és. Al principi li feia por sortir a passejar, però ara li agrada molt.

No ha conegut mai què és una llar on l’estimin i la cuidin. Per això volem que una gossa tan especial com la Vieji trobi la millor família del món i pugui saber, per fi, què és una llar.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Mayo 2007
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Vieji es la compañera inseparable de Rubi y Alvaro. Los tres son del Proyecto 43, un rescate de un síndrome de Noé donde vivían en unas condiciones muy malas. Vieji es un poco miedosa, pero cuando tiene confianza, enseguida muestra la perra cariñosa que es. Al principio le daba miedo salir a pasear, pero ahora le gusta mucho.

No ha conocido nunca qué es un hogar donde la quieran y la cuiden. Por eso queremos que una perra tan especial como Vieji encuentre la mejor familia del mundo y pueda saber, por fin, que es un hogar.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org