Hachiko

Any de naixement: Setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Akita
Mida: Gran

En Hachiko és un gos encantador que té un comportament molt bo amb les persones. És sociable i comparteix pati amb altres gossos. Quan surt a passejar té energia i estira una mica de la corretja, però de seguida es calma i gaudir de totes les olors. Vine a conèixe’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Setiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Akita
Tamaño: Grande

Hachiko es un perro encantador que tiene un comportamiento muy bueno con las personas. Es sociable y comparte patio con otros perros. Cuando sale a pasear tiene energía y estira un poco de la correa, pero enseguida se calma y disfruta de todos los olores. ¡Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org