Stevie

Any de naixement: Març 2017
Sexe: Mascle
Raça: Podenco
Mida: Mitjà

El Stevie va arribar en molt males condicions al refugi, tot i ser un cadell. Va arribar ple de garrapates i molt primet. Però aquí al refugi ha agafat pes i confiança. És un gos molt carinyós i ple de vitalitat. Ha patit molt de ben petit però tenim l’esperança que aviat trobarà un llar on poder oblidar tot el seu passat.

Aquí podeu veure un vídeo seu:

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Marzo 2017
Sexo: Macho
Raza: Podenco
Tamaño: Mediano

Stevie llegó en muy malas condiciones al refugio, aun siendo un cachorro. Llegó lleno de garrapatas y muy delgadito. Pero aquí en el refugio ha cogido peso y confianza. Es un perro muy cariñoso y lleno de vitalidad. Ha sufrido mucho desde muy pequeño pero tenemos la esperanza que pronto encontrará un hogar donde olvidar su pasado.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org