Siam

Sexe: Mascle
Raça: Siamés
Naixement:  01/06/2013

El Siam va ser trobat al Setembre. És un gat tan dòcil i tranquil que és possible que hagi sigut el gat d’una casa. S’ha adaptat molt bé al refugi, tot i que no és el lloc apte per cap gat. Ara que arriba l’hivern, necessita més que mai una llar on pugui passar calentet i estimat aquesta freda estació.

El Siam va donar positiu al test de leucèmia felina, però això no és cap impediment perquè visqui una vida totalment normal. Si tens altres gats positius o si no en tens cap, el Siam és el company perfecte: sociable amb els seus companys de gatera, manso i bo com és, no et decebrà!

Ens agradaria que el Siam pogués marxar adoptat com més aviat millor i que consulteu al centre tots els dubtes sobre la leucèmia felina: no volem que només per culpa d’una etiqueta el nostre Siam tingui menys possibilitat de sortir adoptat que els altres gats.

Vine, informa’t i coneix el nostre siamès: t’està esperant!


Siam fue encontrado en Septiembre. Es un gato tan dócil y tranquilo que es posible que haya sido el gato de una casa. Se ha adaptado muy bien al refugio, a pesar de que no es el lugar apto para ningún gato. Ahora que llega el invierno, necesita más que nunca un hogar donde pueda pasar calentito y querido esta fría estación.

Siam dio positivo al test de leucemia felina, pero esto no es ningún impedimento para que viva una vida totalmente normal. Si tienes otros gatos positivos o si no tienes ninguno, el Siam es el compañero perfecto: sociable con sus compañeros de gatera y manso y bueno como es, ¡no te decepcionará!

Nos gustaría que Siam pudiera marchar adoptado cuanto antes mejor y que consulteis en el centro todas las dudas sobre la leucemia felina: no queremos que sólo por culpa de una etiqueta nuestro Siam tenga menos posibilidad de salir adoptado que los otros gatos.

Ven, infórmate y conoce nuestro siamés: te está esperando!

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777