Fosca

Any de naixement: Febrer 2006
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Fosca aviat farà 12 anys. És una gossa molt bona que fa poc va arribar al refugi perquè la seva família no podia cuidar més d’ella.  És sociable amb altres gossos. Alegre i afectuosa a la vegada. Passeja molt bé sense estirar de la corretja.

La seva mirada ho diu tot, necessita una llar. No és just acabar en un refugi en la darrera etapa de la teva vida. Si t’ha tocat el cor aquesta petita i penses que pots regalar-li la vida que mereix, contacta amb nosaltres!


Año de nacimiento: Febrero 2006
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

La Fosca pronto cumplirá 12 años. Es una perrita muy buena que hace poco llegó al refugio porque su familia no podía cuidar más de ella.  Es sociable con otros perros. Alegre y cariñosa a la vez. Pasea muy bien sin tirar de la correa.

Su mirada lo dice todo, necesita un hogar. No es justo acabar en un refugio en la última etapa de tu vida. Si te ha tocado el corazón esta pequeña y piensas que puedes regalarle la vida que merece, ¡contacta con nosotros!