Indio

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: 25/05/2016

L’Indio és un gat d’un any i mig, juganer i molt guapo. És una de les nostres panteretes, que tant costa que siguin adoptades per culpa d’estúpids prejudicis. Qui no té un gat negre no pot entendre com són d’especials, dolços i afectuosos.

L’Indio no és una excepció. Li encanta ser el rei de la gatera i  quan veu a algú per allà salta a les seves cames per rebre tots els mimos. L’Indio és jovenet i vol conèixer l’escalfor d’una llar. Si véns al refugi, el reconeixeràs de seguida.

Regala a l’Indio la llar que es mereix.


Indio es un gato de un año y medio, juguetón y muy guapo. Es una de nuestras panteritas, que tanto cuesta que sean adoptadas por culpa de estúpidos prejuicios. Quien no tiene un gato negro no puede entender como son de especiales, dulces y cariñosos.

Indio no es una excepción. Le encanta ser el rey de la gatera y cuando ve a alguien por allí salta en sus piernas para recibir todos los mimos. Indio es jovencito y quiere conocer el calor de un hogar. Si vienes al refugio, lo reconocerás enseguida.

Regala a Indio el hogar que se merece.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777