Pardito

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: 01/12/2014

El Pardito va ser trobat a l’Hospitalet, un gatet molt dòcil que va arribar al nostre refugi fa un mes aproximadament. Aquesta preciositat només demana mimos i busca per tot arreu algú que li faci una carícia.

Amb aquesta carona i aquests ulls tan macos estem segurs que ningú es podrà resistir! Esperem que no hagi de passar gaire temps amb nosaltres.

És un gat 10 que busca una llar definitiva i promet estimar-te per sempre! Vols conèixer aquesta preciositat? Dóna al Pardito l’oportunitat que mereix.


Pardito fue encontrado en Hospitalet, un gatito muy dócil que llegó a nuestro refugio hace un mes aproximadamente. Esta preciosidad sólo pide mimos y busca por todas partes a alguien que le regale una carícia.

Con esta carita y estos ojos tan guapos estamos seguros que nadie se podrá resistir! Deseamos que no tenga que pasar mucho tiempo con nosotros.

¡Es un gato 10 que busca un hogar definitivo y promete quererte para siempre! ¿Quieres conocer a esta preciosidad? Regala a Pardito la oportunidad que merece.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777