Xic

Any de naixement: Desembre 2013
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

En Xic tenia una familia, però per raons personals ja no se’n podien fer càrrec. A ell aquest canvi li ha passat factura. És desconfiat i té por. No enten perquè està aquí, en un lloc que no és casa seva, amb altres gossos que no són la seva família. Quan agafa confiança és molt carinyós. I per això busquem una família molt amorosa que li pugui donar el caliu i seguretat que necessita. La recompensa de ser acceptat i estimat per un gos poruc i desconfiat és immensa! Dona-li una oportunitat al Xic!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Diciembre 2013
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Xic tenía una familia, pero por razones personales ya no se podían hacer cargo de él. A él este cambio le ha pasado factura. Es desconfiado y tiene miedo. No entiende porqué está aquí, en un lugar que no es su casa y con otros perros que no son su familia. Cuando coge confianza es muy cariñoso. Y por esto buscamos una familia muy amorosa que le pueda dar el calor y seguridad que necesita. La recompensa de ser aceptado y querido por un perro con miedos y desconfiado es inmensa! Dale una oportunidad a Xic!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org