Bravo

Any de naixement: Setembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pit Bull
Mida: Gran

En Bravo és un gos d’aquells que a primera vista pot semblar nerviós i esverat però després és tot el contrari. Quan surt a passejar es relaxa al cap de poca estona i sempre para a mig camí a demanar carícies. Té molta força, però la sort és que passeja molt tranquil i això fa que sigui un gran company d’excursions. És molt juganer i alegre. Només necessita una família que l’estimi per ser feliç del tot.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Setiembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Pit Bull
Tamaño: Grande

Bravo es un perro de aquellos que a primera vista pueden parecer nervioso pero después es todo lo contrario. Cuando sale a pasear se relaja al poco rato y siempre, a medio camino, se para a pedir caricias. Tiene mucha fuerza, pero la suerte es que pasea muy tranquilo y eso hace que sea un gran compañero de excursiones. Es muy juguetón y alegre. Solo necesita una familia que lo quiera para ser feliz del todo.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org