Haya

Any de naixement: Maig 2016
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire
Mida: Gran

L’Haya és tan dolça que no entenem com ningú s’ha fixat en ella encara. Ha patit molt a la vida i va arribar en unes condicions molt dolentes, però no perd l’esperança i agraeix qualsevol mostra d’escalf que se li dóna. Passeja molt tranquil·la i té una mirada tan bonica que ja demana les carícies només amb els ulls.

Busquem una família que li pugui donar aquest amor que ella tant necessita!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Mayo 2016
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire
Tamaño: Grande

Haya es tan dulce que no entendemos como nadie se ha fijado en ella todavía. Ha sufrido mucho en la vida y llegó en unas condiciones muy malas, pero ella no pierde la esperanza y agradece cualquier muestra de cariño que se le da. Pasea muy tranquila y tiene una mirada tan bonita que ya pide las caricias solo con los ojos.

Buscamos una familia que le pueda dar este amor que ella tanto necesita.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org