Zuma

Sexe: Femella
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement:  25/10/2016

La Zuma és pura dolçor! És una gateta que va arribar fa dos mesos amb tres petits. Amb només un anyet ja ha viscut una maternitat i un abandonament. Ha vist com els seus fills han marxat adoptats, però ella no perd l’esperança de tenir la mateixa sort.

La Zuma somia amb una llar on passar un munt de moments de felicitat. És una gata molt afectuosa i juganera que no mereix seguir en una gàbia. Ens encantaria que fos adoptada abans d’haver de passar per gatera i haver d’adaptar-se de nou a un canvi.

Si vols conèixer aquesta preciositat, no ho pensis més! Et robarà el cor abraçant-te quan t’apropes a ella.


Zuma es pura dulzura! Es una gatita que llegó hace dos meses con tres pequeños. Con sólo un añito ya ha vivido una maternidad y un abandono.

Ha visto como sus hijos han marchado adoptados, pero ella no pierde la esperanza de tener la misma suerte. Zuma sueña con un hogar donde pasar momentos de felicidad. Es una gata muy cariñosa y juguetona y no merece seguir en una jaula.

Nos encantaría que fuera adoptada antes de tener que pasar por gatera y tener que adaptarse de nuevo a un cambio. Si quieres conocer esta preciosidad, no lo pienses más! Te robará el corazón abrazándote cuando te acerques a ella.

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938 402 777