Ginger

Sexe: Mascle
Raça: Gat Comú Europeu
Naixement: 01/06/2009

Aquests ulls no poden ser de cap altre “guaperas” que no sigui el Ginger. Aquest gat guapíssim d’uns 8 anys espera amb moltíssimes ganes passar un hivern ben calentet estimat per una família que no l’abandoni mai més.

És un gat bo, sa i molt simpàtic, tot i que abans d’apropar-se necessita conèixer-te i agafar confiança. Però amb una carícia, tot s’aconsegueix.

El Ginger vol una llar definitiva i esperem que la seva edat no sigui motiu de no ser adoptat: amb 8 anys encara té molt per descobrir i un abandonament per oblidar.

Ens ajudes a trobar la família perfecta pel Ginger? Sociable, guapo i dòcil: què més demanes?Estos ojos no pueden ser de ningún otro “guaperas” que no sea Ginger. Este gato guapísimo de unos 8 años espera con muchísimas ganas pasar un invierno bien calentito querido por una familia que no lo abandone nunca más.

Es un gato bueno, sano y muy simpático, a pesar de que antes de acercarse necesita conocerte y coger confianza. Pero con una caricia, todo se consigue.

Ginger quiere un hogar definitivo y esperamos que su edad no sea motivo de no ser adoptado: con 8 años todavía tiene mucho para descubrir y un abandono por olvidar.

¿Nos ayudas a encontrar la familia perfecta para Ginger? Sociable, guapo y dócil: ¿qué más pides?

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938 402 777